Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Οι Μνημονιακοί Προδότες της Ελλάδας - και οι τοπικοί μνημονιακοί παραγοντίσκοι (Βίντεο)Σε δύο μήνες ψηφίζουμε για διοικήσεις στους δήμους. Πολλοί από αυτούς που και πάλι θα προσπαθήσουν να μας παραμυθιάσουν και μιλούν για μια "κρίση", "δυσκολία στη ζωή μας", "ανεργία", "στέρηση" και άλλες αναφορές χωρίς να αγγίζουν (ΣΚΟΠΙΜΑ) την αιτία που η χώρα έχει καταρρεύσει και οι Έλληνες ζουν στην εξαθλίωση.(διαβάστε τις φυλλάδες και τα βιογραφικά τους).

Δεν λένε λέξη για το έγκλημα γιατί ήταν οι ίδιοι που συμμετείχαν στο διαχρονικό πάρτυ των δύο εναλλασσόμενων κομμάτων τόσο στην κεντρική αλλά και στις περιφερειακές εξουσίες. 
Δεν μιλάνε για μνημόνια, για τρόϊκα και για τη λαμογιά των πολιτικών αλλά και όσων αυτοί κάλυπταν και προωθούσαν (προφανώς και τους ίδιους). 
Δεν λένε λέξη για το σύστημα πατρωνίας που έχει στραγγαλίσει τα πάντα. 
Δεν έχουν αντιληφθεί για το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας που εξυφαίνονταν εδώ και δεκαετίες.

Και πουλάνε το παραμύθι του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ.
 Ποιοί; οι κολαούζοι του συστήματος διαχρονικά και κατ' εξακολούθηση. 
Οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ !!!!
Και επιχειρούν με παραρολογίες και εκθέσεις ιδεών να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ως λύση στα προβλήματα της τοπικής  κοινωνίας ενώ οι ίδιοι  αποτελούν μέρος του προβλήματος.
Σε αγαστή πανομοιότυπη συμπεριφορά παραγοντίσκοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να μας τρελάνουν με "μεγαλόπνοα" ανεφάρμοστα σχέδια και ατομικά ταξίματα που σκοπό έχουν να ξεχάσουμε (αν είναι δυνατόν) το θεμελιώδες ρεζιλίκι και κατάντια μας για την οποία ευθύνονται διαχρονικά αυτοί οι ίδιοι.

Και βέβαια οι κολοτούμπες που γίνονται βρίσκονται ενταγμένες στην γενική προσπάθεια να φύγουμε από το πολιτικό ζήτημα που μας διέλυσε και να ασχολούμαστε με τον Γιώργο, τον Θανάση, τον Καραγκιόζη, τον ..... που άλλα έλεγαν χθες και άλλα σήμερα. Που μοναδικός τους σκοπός είναι να συσκοτίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες.
 Που καταβάλλουν συγκινητικές προσπάθειες να μας πείσουν πως έχουν μοναδικό στόχο να "σώσουν τον Θερμαϊκό" από τον απέναντι παράγοντα (δεξιοπασόκο) που είναι πιστό αντίγραφό τους.

Σας πήρανε χαμπάρι πολιτευτάκιες παραγοντίσκοι......
Δείτε ένα πολύ καλό βίντεο τώρα για τους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ.... για να μην μας αποπροσανατολίσουν.
ακτιβιστής

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου