Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς εκλογές, ως τις 20 Ιουλίου!


O θόρυβος του ελικοπτέρου την ώρα που ο πιλότος το κάρφωνε με μαεστρία στο ελικοδρόμιο της βίλας του  επιχειρηματία στη περιοχή του Σουνίου, δεν ανησύχησε ούτε καν τον σκύλο του τον «Φύρερ». Αυτό ήταν το χαιδευτικό του πανέμορφου λαμπραντόρ.
Θα ακολουθούσαν άλλα 3 ελικόπτερα με ισάριθμους προσκεκλημένους καθώς και τους γορίλες τους. Αυτοί θα έμειναν πίσω ανοίγοντας ένα γοριλοπηγαδάκι, δοκιμάζοντας παγωμένους καφέδες για τους οποίους φρόντισαν οι πολλές οικιακοί βοηθοί της βίλας.

Ο επιχειρηματίας και οι 4 καλεσμένοι του-ανάμεσά τους μία γυναίκα-γνωστή από τις εμφανίσεις της σε περιοδικά-βίβλους του χρήματος κάθησαν γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο.
-Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς προσωπικά δεν θα αντέξουν αυτό που έρχεται. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζω αν υπάρχουν σ΄αυτό το πλανήτη πολιτικοί που θα μπορούσαν να το αντέξουν. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν...
Ο οικοδεσπότης ήταν αυτός που άνοιξε την κουβέντα παίρνοντας πρώτος το λόγο.
Τι απ΄ όλα όσα έρχονται, εννοείς;
-Εννοώ τις αποκαλύψεις που το αμέσως επόμενο διάστημα θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας στον διεθνή τύπο. Δεν ξέρω καν αν μπορέσει να τις αντέξει η ελληνική κοινή γνώμη αλλά η απόφαση είναι ειλημμένη: Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με τους Έλληνες ολιγάρχες και το πολιτικό παρακράτος. Το κουμπί έχει πατηθεί, ο πύραυλος έχει εκτοξευθεί. Σας κάλεσα εδώ γιατί πρέπει επειγόντως να επιλέξουμε ανάμεσα στα πρόσωπα εκείνα που θα αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση.


.Κι ο Σαμαράς; Μα έκανε ότι του ζητήσαμε, πως είναι δυνατόν να τον αδειάσουμε;
-Όπως γνωρίζεις σ΄αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην απαίτηση ενός λαού. Κι η απαίτηση του ελληνικού λαού-πολύ σύντομα-θα είναι να εξαφανισθεί από τον χάρτη η κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε καλό θα είναι να έχουμε ήδη την “δική” μας διάδοχη λύση. Εδώ πρέπει να προλάβουμε ακόμη και τους Αμερικανούς. Όπως καλά γνωρίζετε όλοι εδώ, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει φιλοαμερικανός πρωθυπουργός από την εποχή που έπεσε η χούντα. Ελέγχουμε απόλυτα τη χώρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Κι αυτό δεν το κάνουμε για το καλό των Ελλήνων αλλά αν πέσει η Ελλάδα που αυτή τη στιγμή τα στοιχήματα είναι 80-20 υπέρ του να πέσει (να περιέλθει στην απόλυτη περιδίνηση), θα πρέπει για μια ακόμη φορά να επανασχεδιάσουμε τους άξονες της γερμανικής οικονομίας και πολύ φοβούμαι ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε και οι ίδιοι στο μάρκο σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει-όσο θα βρίσκεται εκτός ευρώ- να επανακάμψει. Και ας ελπίσουμε αυτό να είναι το τέλος του δρόμου.


.Τι εννοείς;
-Εννοώ και ελπίζω η επάνοδος στο μάρκο-αν τυχόν χρειασθεί-να σταματήσει εκεί η καταστροφή.

 Κατά τη γνώμη μου η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι μια πρόσκαιρη έξοδος της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα (θα μπορούσε να ισχύσει και το διπλό νόμισμα) και η επάνοδός της στην Κοινότητα όταν αρχίσει να ανακάμπτει.

.Μην ανησυχείς γι αυτό. Αυτό θα το αναλάβει με χαρά ο Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν…
-Ο σχεδιασμός μας είναι να μην προλάβει ο Τσίπρας, να μην οδηγηθεί καν η χώρα σε εκλογές και πριν γίνουν οι δικές μας, τον Σεπτέμβριο, να έχει σχηματισθεί στην Ελλάδα μια νέα κυβέρνηση.Γι αυτό και το επόμενό μας ραντεβού θα γίνει στο Βερολίνο, μόνο που εκεί, μπροστά στην Καγκελάριο, θα πρέπει με κάθε λεπτομέρεια να καταθέσουμε την πρότασή μας, η οποία να μην παρουσιάζει κενά και να είναι λειτουργική. Για το λόγο αυτό στη σύσκεψη “κορυφής”του Βερολίνου θα συμμετέχουν και πρόσωπα που μπορούν με την παρουσία τους ναασκήσουν επιρροή στην ελληνική κοινη γνώμη.

Έχουμε δουλέψει μαζί τους με επιτυχία και στο παρελθόν.
.Με τους Αμερικανούς τι γίνεται. Τι προκρίνουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα;

-Οι Αμερικανοί έχουν την αίσθηση ότι μια συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα μπορούσε να διευκολύνει τη κατάσταση για τους ίδιους και μάλλον την επικροτούν. Μάλιστα οι πληροφορίες μου λένε ότι θεωρούν τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων-ο οποίος έχει βρεθεί σε κυβερνητικό πόστο-πιο ετοιμοπόλεμο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα. Εμείς από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε τον Καμμένο στην εξουσία. Η γριά (Μέρκελ) θα έπεφτε σε βαθιά κατάθλιψη…Στην όλη υπόθεση υπάρχει ένας άγνωστος “Χ”, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Αυτός σιχένεται τόσο εμάς όσο και τους Αμερικανούς. Μόνο που δύσκολα αυτός ο τύπος θα βγει από το καβούκι του, εκτός αν υπάρξει αιματοχυσία η κάποιο ανεξέλεγκτο γεγονός όπως ήταν η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Άλλωστε να ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι μια πυριτιδαποθήκη. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου-με εξαίρεση τις Ηνωμένες Πολιτείες-δεν υπάρχει τέτοια αναλογία όπλων-κατοίκων. Στον κάθε Έλληνα αναλογούν δυο καλάσνικωφ! Κάθε μέρα έχουμε αίμα στην Ελλάδα.
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω είναι να έχουμε πριν την συνάντησή μας στο Βερολίνο συγκεκριμένες προτάσεις για την Καγκελάριο. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση χωρίς να προηγηθούν εκλογές. Ότι συνέβη και στην περίπτωση του Παπαδήμου. Μέσα στους επόμενους μήνες. Για την ακρίβεια όλα πρέπει να έχουν τελειώσει ως τις 20 Ιουλίου...

4 σχόλια:

  1. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
    of any widgets I could add to my blog that
    automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking
    for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience
    with something like this. Please let me know if you run into anything.

    I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new
    updates.

    Feel free to visit my web page - best marketing podcasts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. you are really a good webmaster. The web site loading speed is incredible.

    It seems that you're doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece.
    you've done a magnificent process on this subject!

    Feel free to visit my weblog :: locksmith cut car keys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Everything is very open with a really clear explanation of the challenges.
    It was definitely informative. Your website is useful.
    Thanks for sharing!

    Feel free to surf to my web page Woocommerce themes premium ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013
    "Νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς εκλογές, ως τις 20 Ιουλίου!"

    28/1/2015
    Σήμερα τίποτα δεν εγινε απο όλα αυτα, πλην της συγκυβέρμησης Τσίπρα_Καμμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή