Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21‏. Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !





Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών, όλων των υδάτων, των μετάλλων, των φυτών, των ζώων, των κατασκευών, των μέσων παραγωγής, των πηγών πληροφόρησης, των πηγών ενέργειας και κατ’επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών η Aτζέντα 21 έχει εφαρμοσθεί πρωταρχικά σε ολόκληρη την επικράτεια των Η.Π.Α, ενώ το «παράδειγμα» ακολουθούν κατά πόδας και έτερες χώρες.

Οικολογία, οικονομία και ισονομία αποτελούν τους τρείς «πολιορκητικούς» κριούς για την νομιμοποίηση της εφαρμογής της Ατζέντας 21.. Τι θεωρείται μη-βιώσιμη ανάπτυξη από τα νεοταξικά κέντρα: ο τρόπος ζωής της μεσαίας τάξης (σ.σ. pentapostagma.gr εξού και το σχέδιο αφανισμού της που υλοποιείται μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις χώρες της γης), οι οικίες στις οποίες διαβιεί μία και μόνο οικογένεια, τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, η κατανάλωση κρέατος, ο κλιματισμός, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα φράγματα η γεωργία και η ανεξαρτησία των ανθρώπων..

Η αστικοποίηση είναι μία κατάσταση που εξυπηρετεί άμεσα τους στόχους της Ατζέντα 21. Οι αγροτικές περιοχές εγκαταλείπονται και μαραζώνουν ενώ οι αστικές περιοχές εμφανίζουν υπερσυγκέντρωση πληθυσμών μέσω πολιτικών που περιορίζουν τη χρήση γης, με απαγορευτική αύξηση του κόστους που σχετίζεται με τα καύσιμα κίνησης, μέσω της ανεπαρκέστατης συντήρησης των επαρχιακών-αγροτικών δρόμων και δικτύων, με το κλείσιμο των επαρχιακών σχολείων, με το κλείσιμο των επαρχιακών ταχυδρομείων, με τον αυστηρότατο έλεγχος στα πηγάδια και στις πηγές υδροδότησης, με τους έξυπνους μετρητές χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος (σ.σ. pentapostagma.gr -πιθανότατα και σε αστικές και αγροτικές πολιτικές ως ενιαία πολιτική) και τις πιέσεις του αστικισμού και της παράλληλης περιφερειακής αποδυνάμωσης.

Ας σκεφτούμε, λοιπόν, λίγο: πόσα από αυτά ήδη υλοποιούνται και στη χώρα μας και κατά πόσο είναι «τυχαία» η υλοποίησή τους;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21‏


H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά... εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή.

Τι προτείνει η Agenda 21:
Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United NationConvention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη.
Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμότου βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμότης ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner(αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8

«Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, TedGunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report From The Iron Mountain».




ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Έτσι θεωρούνται αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.Κάτι που άμα ασχοληθείς π.χ εγώ ασχολούμαι με παλιές τεχνολογίες και με δικαιολογία τα υψηλά επίπεδα co2 προσπαθούν να τις ξεφωρτοθούν που στη πραγματικότητα η ενεργειακή απόδοση των παλαιών με των νέων τεχνολογιών είναι πολύ μικρότερη έως και καθόλου.'Εχω αυτοκίνητο μη καταλυτικό δεκαετίας του 70 σε άριστη κατάσταση και λένε αρκετοί ότι παράγει πολύ co2 επειδή είναι παλιάς τεχνολογίας το αυτοκίνητο είναι αρκετά οικονομικό κατανάλωση κάτω από 10 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και δεν είναι κανένα μικρο αυτοκινητάκι 1200 και 1400 κυβικών και έχει αυτή τη μικρή κατανάλωση αυτά δεν συμφέρουν κάποιους της νέας τάξης πραγμάτων που σου λένε παραμύθια όπως ότι καίνε βενζίνη με σέσουλα και παράγουν πολύ co2 και πρέπει να το αντικαταστήσεις με ένα σύγχρονο και άλλες τέτοιες βλακείες έχω παλιάς τεχνολογίας τηλεοράσεις τύπου CRT και λένε ότι πρέπει να τις πετάξεις για τους ίδιους λόγους που είχα πει και για το αυτοκίνητο έχω παλιές ηλεκτρικές συσκευές δεκαετίας του 60 ακόμα και δεκαετίας του 50 εκεί να δείτε τι λένε ότι καίνε περισσότερο και από το διπλάσιο από νέας τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης Α επίσης έχω και παλαιάς τεχνολογίας λαμπτήρες πυρακτώσεως στα 40 στα 60 στα στα 100 στα 150 και στα 200w έχω και λάμπες ατμών υδραργύρου υψηλής πίεσης στα 125 στα 250 και στα 400w και με το ζόρι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος ξεπερνάει με το ζόρι τα 120 ευρώ σε κάθε λογαριασμό χωρίς το χαράτσι που μας έβαλαν οι μασόνοι και έχω επίσης ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα αυτών των λαμπτήρων αυτών αγόρασα ένα μεγάλο απόθεμα όταν ενημερώθηκα ότι η ευρωπαική ένωση θα τους καταργήσει για να αντικατασταθούν δήθεν από τους νέους λαμπτήρες που καταναλώνουν λίγη ενέργεια.Άμα αγοράσεις ένα μεγάλο απόθεμα αυτών των παλιών λαμπτήρων και μετασχηματιστών η αλλιώς ballast παλιάς τεχνολογίας ηλεκτρομαγνητικά επίσης έχω και μοτοσυκλέτα τις παλιές τις δίχρονες αν τις θυμάστε που και εκεί ευθύνεται πάλι η ευρωπαική ένωση για την κατάργησή τούς αλλά εγώ έχω ανταλλακτικά και τις συντηρώ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΘΗΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΤΣΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις τεχνολογίες ειδικότερα, η ΝΤΠ προωθεί την ψηφιακή επειδή χακαρεται ευκολα και ελέγχονται οι χρήστες της!

      Διαγραφή