Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ 11 ΗΛΙΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ !!!!


Πραγματικά απίστευτο φαινόμενο στα ουράνια του ουρανού.Κάτι μεγάλο γίνετε με την Γη κάτι χοντρό παίζετε στον ουρανό. 
Το πιο εντυπωσιακό από όλα στις Α.Ι.Θ.Η.  Αδιευκρίνιστες Ιπτάμενες  Θεάσεις Ήλιων, είναι οι 11 ήλιοι της Χαλκιδικής. Οι ήλιοι κινήθηκαν περίεργα αργά έν΄ψ πολλές έβρισκαν και μεταξύ τούς σαν να προσπαθούσαν να επικοινον΄ξσουν με κάποιο τρόπο. 
 Είναι το τρίτο  απίστευτο φαινόμενο μετά  το απόγευμα της  26ης Σεπτεμβρίου  όταν... κάποιος πολίτης ερευνητής προσπάθησε να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα με το φωτογραφικό του φακό από παραλία της πρωτεύουσας  και το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε! Αποθανάτισε 3 ηλιοβασιλέματα!



Δηλαδή 3 Ήλιους...στην ίδια φωτογραφία! Τι δεν καταλαβαίνεις

Αυτήν την φορά το φαινόμενο έγινε το απόγευμα . Αλλά δεν είναι αντανάκλαση απο τζαμι ούτε και απο  επεξεργασία;Ούτε απο  χαλασμένη κάμερα. Είναι εκεί στο πεδίο άνοίξε.
Πάντως είναι πράγματι εντυπωσιακό, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση και είναι θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο...

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/NIDELUC6 Απριλίου 2014 στις 10:58 π.μ.

    μακάρι να είναι αληθινό, ότι και να είναι αλλαγες.........θα γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορρυ αλλα...ayta τα 2 φωτο ειναι photoshop !! Ενω υπάρχουν πραγματικά τρελά φαινόμενα που έχουν καταγραφεί χωρίς καμία αμφιβολία ως αυθεντικά !!! Έχω αμέτρητα στα άλμπουμ μου.Αυτά εδώ είναι οι απάτες που δικαιώνουν τους δύσπιστους και μας την λένε και από πάνω.Δείτε π.χ. τα photo s ( Με τους 3 ήλιους )σε μεγέθυνση και θα δειτε να λάμπει ένας από τους ήλιους πάνω στα σύννεφα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή